Roel Janssen (1971)

Getrouwd, vader van twee kinderen, oud-voorzitter van voetbalvereniging Sparta’25 in Beek en Donk, oud-voorzitter van VIER ondernemersclub Laarbeek, sociaal betrokken, eigen mening, geen gladde commerciële jongen, wel bruisend van energie.

Zeg maar ‘je’, ik houd niet van ‘u’.

‘Ben jij advocaat?’, wordt me weleens gevraagd. Waarom? Omdat ik benaderbaar ben. Ik heb vanaf 1996, na mijn studie Nederlands Recht aan de KUN (nu Radboud Universiteit), ruim elf jaar als bedrijfsjurist (o.m. bij ACAL Nederland BV en Bavaria NV) gewerkt voordat ik in 2007 de advocatuur instapte. Door mijn werkzaamheden als bedrijfsjurist ben ik breed georiënteerd met een grote kennis op het gebied van huur van bedrijfsruimtes en kantoorruimtes én het arbeidsrecht. Als advocaat heb ik mij daarnaast het consumentenrecht eigen gemaakt en treed ik op voor zakelijke klanten en particulieren op het gebied van het (economisch) strafrecht. Het consumentenrecht is een verzamelnaam voor alles wat raakt aan de relatie tussen consument en bedrijf, vice versa welteverstaan.

Vrijheid en snelheid in handelen zijn voor mij van levensbelang. Binnen één dag zet ik een zaak het liefst op poten vanuit een grote drive om iets te bewerkstelligen.

Mr. Roel Janssen staat geregistreerd op de rechtsgebieden Arbeids(proces-)recht, Huurrecht, Verbintenissenrecht en Strafrecht

Peelland Advocaten

Peelland Advocaten

Erik Jansen (1968)

Getrouwd, vader van vier kinderen, voetballer, vrijwilliger bij SV De Braak, buurtbemiddelaar bij LEV Groep, sociaal betrokken, veelzijdig, specialist arbeidsrecht en mediator.

Ambassadeurs in plaats van klanten.

Na mijn studie Nederlands Recht aan de KUB (nu UvT) ben ik als jurist aan de slag gegaan. In eerste instantie voornamelijk op gebied van huurrecht en contractenrecht. Vanaf 1999 heb ik me gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht en in 2005 heb ik de specialisatieopleiding Arbeidsrecht (PALA) met succes afgerond. In 2008 ben ik advocaat geworden bij een groot advocatenkantoor en sinds 2016 ben ik zelfstandig advocaat in Helmond. Ik ben (als enige advocaat in Helmond) lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten in Nederland (VAAN). Binnen het arbeidsrecht heb ik me nog verder gespecialiseerd in de sector Onderwijs en ik ben aangesloten bij de Vereniging van Advocaten en Rechtshulpverleners in het Onderwijs (VARO) en de Nederlandse Vereniging voor Onderwijs Recht (NVOR).

Ik zie relaties als ambassadeurs, niet als klanten. Opdrachten ontstaan vaak vanuit een ‘gunfactor’ en die gunfactor verdien je door je oprecht te interesseren voor wat de relatie ondervindt. Een gesprek met een ondernemer in zijn bedrijf of met een particulier aan zijn of haar keukentafel? Geen probleem! Ik ga graag naar mijn ambassadeurs toe. Ik ben werkzaam in het arbeidsrecht, huurrecht en contractenrecht. Vrijheid in denken en handelen, snelheid en een hoge mate van persoonlijk contact kenmerken mijn ambassadeurschap.

Mr. Erik Jansen staat geregistreerd op de rechtsgebieden Arbeids(proces-)recht, Huurrecht en Verbintenissenrecht

    

Contact ▸