Christel Manders

Ziel en zakelijkheid!

Erik is een advocaat die verstand van zaken heeft, is duidelijk, betrouwbaar, en daarbij heeft hij een luisterend oor, waarbij hij mij als cliënt uitermate goed geholpen heeft.

Ik vond het erg prettig om met hem ‘samen te werken’; hij is een fijn mens en houdt continu het vooraf bepaalde doel voor ogen. Hij denkt in oplossingen. Dit alles leidde in mijn geval tot een mooie uitkomst!

Kortom, Erik is echt een aanrader voor mensen die een goede, eerlijke én  prettige advocaat nodig hebben.


Raymond van Melis

Directeur R en L Recycling B.V.

Wegens een zeer onverwacht voorval op het bedrijf hadden wij ineens de hulp van een arbeidsrechtelijke advocaat nodig. Door een kennis werden wij doorverwezen naar Erik Jansen van Peelland Advocaten en hier hebben wij geen spijt van gehad.

Erik heeft ons op alle mogelijke manieren vakkundig bijgestaan en ons geadviseerd over dingen die voor ons totaal nieuw waren. Dit advies en zijn vakkundigheid hebben bij ons dan ook geleid tot een succesvol resultaat. Daarnaast is Erik een oprecht persoon en is hij goed bereikbaar, bij noodgevallen zelfs in het weekend of de vakantieperiode. Al met al hebben wij het ervaren als een zeer fijne samenwerking.


Jan Jenneskens

Directeur aan school voor Voortgezet Onderwijs

Soms kom je onverwacht in een arbeidsconflict terecht. Snel en deskundig heeft Erik Jansen mij geholpen om vanaf het eerste moment de juiste stappen in zo’n proces te zetten. Door zijn brede ervaring en parate kennis van het arbeidsrecht waren onze belangen in vertrouwde handen. Erik Jansen slaagt erin om op een eerlijke en duidelijke manier dit proces te begeleiden, te ondersteunen en daarin de juiste impulsen te geven waardoor oplossingen in zicht komen.

Hij straalt vertrouwen en oprechtheid uit en is goed bereikbaar voor contact en hulp. De menselijke maat, maar ook de feiten op tafel en pas tevreden als het dossier compleet is, kenmerken zijn werkwijze en degelijkheid. Voor mij in ieder geval de juiste begeleiding en de juiste hulp op een moeilijk moment. Ik kijk met grote tevredenheid terug op de samenwerking met hem.


Bert Steegers

HR©ontracting (Uw partner op personeels- en organisatiegebied)

Ik heb Erik Jansen leren kennen als een prima deskundige sparringpartner. Erik brengt niet alleen de juiste juridische kennis mee, maar verdiept zich grondig in de bedrijfsprocessen, zodat hij een goed beeld krijgt hoe een organisatie in elkaar steekt. Daarbij geeft hij zijn eigen mening, geeft tegengas daar waar nodig en denkt oplossingsgericht mee binnen de kaders die de wet biedt. Erik beveel ik zonder enige aarzeling aan.


Huub Hovens

Lid RvB Kerobei (PO instelling Venlo)

Ik heb Erik Jansen in 2009 leren kennen bij Kerobei. In het begin op afstand, omdat de contacten in eerste instantie liepen met de medewerkster HRM, maar in de loop der tijd is deze samenwerking uitgebreid. Erik werd steeds meer een (sparring)partner voor de juridische praktijk binnen Kerobei. Erik is een humorvol en energiek mens, die snel en vakkundig veel werk kan verrichten, waarbij hij zijn deskundigheid inzet om de onbegrijpelijke juridische taal te transformeren naar hapklare begrijpelijke brokken. Doordat hij zich kan verplaatsen in de dagelijkse praktijk leeft de rechtspraak ook voor mij. Daarbij hoort, dat hij strak in de leer is, maar doordenkend en meedenkend in de toepassing van alle dag. Een aanbeveling voor iedere ondernemer en zeker in het onderwijs.


Ingrid Spierings

De expertise van Roel Janssen heb ik moeten raadplegen nadat ik, na jarenlang passievol gewerkt te hebben bij mijn werkgever, helaas werkgerelateerd ziek werd en me vervolgens gevraagd werd om mee te werken aan het beëindigen van onze arbeidsovereenkomst.

Naast mijn ziek zijn ontstond er een arbeidsconflict. Juist in die voor mij zo kwetsbare periode is hij bevlogen in de ontstane situatie gedoken. In deze periode kon ik niet alleen op juridisch advies rekenen, maar ook op vertrouwen en een luisterend oor. Hij begreep wat belangrijk voor me was. Dit zorgde ervoor dat ik “mijn rug recht kon houden” in een hele pittige tijd. Mede door de vastberadenheid en passie van Roel heb ik dit na bijna 2 jaar af kunnen handelen op een emotioneel en juridisch bevredigende manier.


Stephan Martens

Gemar Parket

Roel Janssen is een Professional in de aanpak van de te behandelen zaken, hij is betrouwbaar, eerlijk, serieus en heeft een ruime ervaring op diverse rechtsgebieden. Je wordt altijd warm ontvangen met een kop koffie en een leuk praatje. Het is prettig zaken doen met Roel, een echte aanrader. Hij weet waar hij over praat!


Andor van Hek

Personeelspraktijk Zuyd

Van Roel hebben we geleerd dat gelijk hebben iets anders is dan gelijk krijgen. Roel is dan ook iemand die zoekt naar creatieve oplossingen, er hard durft in te vliegen en erg vasthoudend is. Een belangrijke eigenschap voor een raadsman, lijkt me. Hij past dan ook perfect bij onze doelgroep, te weten het MKB. Wij hopen nog lange tijd van zijn diensten gebruik te maken.